FreeStay ft Ana & Raluka cântă LIVE la Neatza cu Râzvan și Dani

Publicat pe 3 feb. 2021
Vizionare 31 632
4

➠ Abonează-te la canalul nostru: goo.gl/mc9Jk9
Urmăreşte cel mai iubit matinal şi pe:
➠ TV Antena 1, în fiecare dimineața, de luni până vineri, de la ora 8:00.
➠ Site-ul „Neatza cu Răzvan și Dani”: a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani
➠ liveVIDEO şi emisiunea integrală, doar pe AntenaPlay: goo.gl/sqijpP
➠ Facebook: neatzacurazvansidani/
ROblock network: Antena TV Group

Neatza cu Razvan si Dani
Comentarii  
 • andreea ionica

  andreea ionica

  Acum lună

  In afara de ristei, toți vocaliști falsează ca dracu. ma refer in special la ana baniciu, care “rupe” cântatul de obicei:)) raluca probabil a avut o zi mai proasta idk:)))

 • ADEVĂRUL DOARE ADEVĂRUL ADEVĂRAT

  ADEVĂRUL DOARE ADEVĂRUL ADEVĂRAT

  Acum 2 luni

  REFUZĂ CIPUL. OAMENII NU AU PREȚ
  6 MAI 2018 · PUBLIC
  ATENȚIE !
  CITIȚI SĂ ÎNȚELEGEȚI SPRE
  CE PERICOL SE ÎNDREAPTĂ
  OMENIREA, FĂRĂ CA EA
  SĂ REALIZEZE.
  📷
  lisus Hristos: „Dacă mă iubeşte cineva, va păzi cuvântul Meu.
  Cel ce nu Mă iubeşte, nu păzeşte cuvintele Mele.
  „Ce-i foloseşte omului să câştige lumea întreagă, dacă-şi pierde sufletul?"
  ASCULTĂ-MĂ CU ATENŢIE! Nu te grăbi să arunci această broşură: nu o citi în grabă sau cu superficialitate, căci diavolul care lucrează puternic prin gânduri va face tot posibilul să nu iei în seamă această mică broșură.
  lisus Hristos: Eu sunt Calea, Adevărul şi viaţa.
  Dumnezeu fiecărui om în această viaţă îi creează anumite împrejurări prin care îl cheamă la Adevăr, la pocăinţă.
  Nu ştii când trenul va mai trece pe Iângă tine, nu ştii dacă respingându-I şi dispreţuindu-I mereu pe Dumnezeu vei mai avea ocazia şi timpul să mai schimbi ceva în viaţa ta. Pr. Adrian Făgeţeanu: „Astăzi scapă cine poate."
  Tot ce vei citi mai jos sunt lucruri cercetate de peste 5 ani, din Sfinţii Părinţi, cu date exacte şi, multe din ele le vei putea găsi şi vizualiza chiar tu, atât în cărţi, cât şi în filmări. Pr. Adrian Făgeţeanu: „Rezistă! Nu-L fă de râs pe Hristos!"
  Şi veţi cunoaşte adevărul, iar adevărul vă va face liberi. Cap. 8/32 loan
  Vor avea ochi şi nu vor vedea şi urechi şi nu vor auzi, spunea Proorocul Isaia acum mii de ani. La cine se referea oare? La omul zilelor noastre. „Şi Mă veţi căuta şi Mă veţi găsi, dacă Mă veţi căuta cu toată inima voastră." (leremia 29:13).
  Iisus Hristos: Veniţi la Mine toți cei osteniți şi împovărați şi Eu vă voi odihni pe voi.
  Oameni buni, sistemul în care trăim este total antihristic. De ce spun asta? Pentru că pe fiecare produs pe care noi îl cumpărăm există un cod de bare, în spatele căruia stă nr. 666. Este recunoscut acest lucru chiar de către cei care I-au realizat. Sf. Tavrion ne spune că în vremurile de pe urmă, pecetea antihristului va fi pe orice produs. Este vorba despre cunoscutul cod de bare. Atenţie, format exact din 30 de liniuţe sau mai multe, precum cei 30 de arginţi prin care Hristos a fost vândut (număraţi liniuţele de pe codul de bare). Acesta mai spune că acest cod de bare, în forma unor linii ca nişte gratii de fapt este ca o asemănare a unei inchisori spre care ne îndreptăm cu toţii. De ce spun asta?
  Proorocirile Sfinţilor Părinţi spun că după ce banii cash vor fi scoşi de pe piaţă, tranzacțiile fiind făcute doar electronic, sistemul ne va sili sub diverse motive (terorism, evaziune fiscală) să luăm cartelele cu cipuri pentru a putea cumpăra sau vinde, exact cum spune în Apocalipsa lui loan. Pentru a ne "uşura" traiul, vom fi siliţi apoi a lua cipul în mână sau pe frunte. Astfel, cei mulţi Îl vor trăda pe Hristos pentru mâncare. Pe youtube puteţi găsi filmări cu oameni cărora le sunt introduse deja cipuri în mână.
  Și să ne aducem aminte din Biblie când împăratul David doar că a încercat să numere cetatea a venit pedeapsa de la Dumnezeu şi i-au murit 70 de mii de oameni din popor.
  Rafail Berestov de la muntele Athos: În timpul apropiat sataniştii masoni vor să îi numeroteze şi să le implanteze cip tuturor oameniIor, să-i pecetluiască pe toţi cu semnul fiarei. Dacă unele suflete după primirea semnului sau cipului se vor ruga cu osârdie şi se vor împotrivi inoculărilor făcute prin calculator şi cip, atunci astfel de oameni vor fi pur şi simplu „deconectați" din societate. Culegând numele numeric al acelui om, slugile lui antihrist vor putea să-I omoare, transmiţând un semnal către cipul său sau, cunoscând algoritmul individual af funcţiilor creierului acestui om, îi vor opri inima sau îi vor face hemoragie cerebrală.
  · Rafail Berestov de Ia Muntele Athos: Foarte important!!!
  Principala informație biometrică despre om nu este amprenta irisului, nici biometria feței sau a degetelor, principala informaţie biometrică despre om este algoritmul individual al funcțiilor creierului. În timpul aşa-numitei preluări a datelor biometrice are loc aplicarea unui semn Iaser şi identificarea acestui algoritm al funcțiilor creierului care este unic pentru fiecare om.
  · Rafail Berestov de la Muntele Athos: După asta se săvârşeşte o deplină supunere duhovnicescă a libertății omului, omul nimereşte în cursele magiei tehnotronice, se stabileşte legătura creierului uman cu calculatorul mondial pe nume "fiara",un astfel de om va deveni un bioobiect lipsit de voinţă - rob al lui antihrist.
  · Rafail Berestov de Ia Muntele Athos: Creştini Ortodocşi, nu primiţi codurile personale, nu luaţi naşapoarte biometrice şi alte carduri şi documente electronice, nu luaţi cipuri!
  O femeie din Tulcea, după ce a fost la lerusalim cu paşaport, a murit Ia scurt timp, iar în coşciug i-a apărut pe frunte pecetea. Mărturia unui părinte din Tulcea.
  O sora întru Hristos, după ce şi-a ars buletinui, la 4 zile după ce urma să ardă şi celeialte acte care conțin cnp, pe seară, într-o stare de priveghere, a simţit cum forța răului se apropie de ea, a strigat la Maica Domnului, a simţit o uşurare şi imediat apoi a primit o palmă puternică de Ia diavol. Pentru mulţi este nebunie, dar pentru cei care cred este salvare.
  O femeie în vârstă din Bucureşti a renunţat la pensie mare şi a dat foc la CNP. Sunt exemple. Jertfă. Mucenicie. Din fapte, nu vorbe.
  Sfintii Părinţi spun că prin fiecare act cu cip acceptat de om, nevăzut, asupra sa vin draci şi Harul se îndepărtează, lucru confirmat şi de Sfântul Paisie Aghioritul.
  lisus Hristos zice: Oricine voieşte să vină după Mine să se lepede de sine, să-si ia crucea şi să-Mi urmeze Mie.
  Mare Atenţie! În 2018 vor introduce noul buletin cu cip. Acelaşi Sfânt Părinte Paisie Aghioritul proorocea în anul 1989: Când însă Ie va aduna cândva pe toate pe un singur card, pe acesta să nu-l primiți pentru că acesta va avea legătură cu pecetluirea. Deja la noi, în Romania, Buhnici de la ProTV şi-a pus cipul în mână, în direct. Deja medicii noştri sunt școliți de ani de zile pentru introducerea cipurilor în mână (mi-a confirmat asta un tânăr student). De asemenea, animalele sunt cipate obligatoriu, prin lege. Un cioban povestea că după ce a pus cipuri la vaci dădeau la jumătate cantitatea de lapte, după care acesta le-a dat jos cipurile.
  Deja pe buletinul tău, în dreapta, este o poză mică ce are în zona frunţii cuvântul „card", care citit invers dă "drac". Să vedeţi cu o lampă ultraviolet pe buletin ce însemne masonice aveţi. Aveţi chiar şi un vultur exact pe faţă. Sfântul Monah Zinovie scrie o proorocie, ca cel ce va avea cartela pe ea scris lepădare și pe frunte va avea scris satana, pe aceia Dumnezeu nu-i va ierta nici în veacul acesta, nici în veacul următor. În aceeaşi poză sub aceasta este scris tocmai de 3 ori sex, sexe, sex care în latină înseamnă 666. Apropo, produsele la un moment dat expiră, nu? Aşa și în acest buletin drăcesc. Omul de 7500 şi ceva de ani a primit nume la Botez, iar noi din 1978 am devenit numere.
  Spun Sfintii Părinţi că dacă vezi un drac, ori mori pe loc, ori iţj pierzi minţile.
  e să nu le primim sau să scăpăm de ele. V-am spus această întâmplare că adevărat e cum spune un părinte, că diavolul are CNP 666. Feriţi-vă de numărul fiarei, e trinitatea iadului 666, nu ne trebuie aşa ceva, noi ne-am botezat în Numele Sf. Treimi şi nu vrem acest botez al satanei. Nu jertfiți şi nu vă închinaţi idolului acestui veac care e calculatorul din Bruxelles, respingeți orice document antihristic. Sf. Paisie Aghioritul: şi oare nu s-a lepădat de Hristos acela care conştient foloseşte numărul 666 (care sub orice formă de înregistrare este un simbol anticreştin, satanic, una dintre formele moderne ale luptei împotriva lui Dumnezeu). Deci, alegerea este făcută conştient. Şi dacă acești oameni vor primi însemnarea pe mână, aceasta nu va fi oare confirmarea sau întărirea lepădării de Hristos săvârșite mai înainte? „Nu vă jucaţi cu mântuirea voastră, nu vă jucați! Fiindcă veţi plânge veșnic. "
  Acceptând cipurile din acte, ne lepădăm de Hristos, Harul Lui pleacă de la noi.
  Maica Domnului i-a descoperit Sfântului Gurie Chezlov că buletinele acceptate în anii 90 nu trebuiesc acceptate. Sfântului i s-au arătat coarnele demonice ale benzii magnetice cuprinse în acte.
  Fraţilor, CNP-ul are 13 cifre, corect? la uitaţi-vă la fiecare cod de bare câte cifre sunt dedesubt? Există în întreaga lume acest sistem EAN 13 în spatele căruia stă 666. Acum priviţi ce scrie în Apocalipsa lui loan: „Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase (Apoc. 13, 18). Fraţiior „w" la evrei este 6. Când intrăm pe un site punem www = 666. Toate numerele de la rufetă adunate dau =666. Sunt multe exemple, dar mă opresc aici.

 • Cristina Albu

  Cristina Albu

  Acum 2 luni

  WOW !!! 👍👍💋💋

 • Cristinel Pricop

  Cristinel Pricop

  Acum 2 luni

  super !!!!

 • jerry evert

  jerry evert

  Acum 2 luni

  Imi place de toti 3, Florin , Raluka si Ana Baniciu . Sunt toti 3 frumosi si canta ff bine .

 • Angela Angie

  Angela Angie

  Acum 2 luni

  Ralu esti WOW!

 • ileana moisii

  ileana moisii

  Acum 2 luni

  Wow!Raluka!

 • Baditoiu Ana Maria

  Baditoiu Ana Maria

  Acum 2 luni

  Superb moment 🤚🤚🤚

 • Mihaela Florescu

  Mihaela Florescu

  Acum 2 luni

  Super!