Lecție de șantaj în Guvernul României: cum se eliberează funcții pentru membrii de partid

Publicat pe 20 apr. 2021
Vizionare 421 646
24

Recorder a intrat în posesia unor înregistrări care arată cum mai mulți șefi de direcții silvice din întreaga țară au fost schimbați din funcție în urma unei campanii de șantaj coordonate de la vârful Ministerului Mediului.
Din înregistrări rezultă că omul care a pus în practică această operațiune a fost secretarul de stat Gelu Puiu, care s-a lăudat în fața apropiaților că a schimbat peste 20 de directori din sistemul silvic prin aceeași metodă: amenințându-i cu controale care sigur vor descoperi o neregulă.
Mai departe, Gelu Puiu îi raporta ministrului Costel Alexe, care se interesa dacă funcțiile din țară au fost eliberate.
Este o nouă dovadă că politizarea instituțiilor publice continuă și este girată de la cel mai înalt nivel. Dar dincolo de asta, este și o lecție despre cum se transformă oamenii ajunși în funcții de putere. De la tonul vocii, care capătă niște inflexiuni pline de importanță, până la cinismul cu care ajung să schimbe destinele altor oameni.
----------------------
Recorder este o publicație online construită de o echipă de jurnaliști în jurul acestor principii: jurnalism onest, făcut cu pasiune și pus în serviciul public. Puteți susține proiectul Recorder printr-o donație aici recorder.ro/sustine/​​ sau aici www.patreon.com/recorder
Mai multe clipuri produse de noi sunt pe:
site: www.recorder.ro​​
pagina noastră de Facebook myrecorder/​​
contul de Instagram recorder.ro

Recorder
Comentarii  
 • Recorder

  Recorder

  Acum 16 Zile

  Conținutul nostru este gratuit, însă n-ar fi posibil fără oameni care plătesc pentru el. Salariile jurnaliștilor, deplasările în țară și toate celelalte cheltuieli necesare pentru funcționarea unei redacții sunt susținute din donațiile cititorilor. Ne poți susține aici: https://bit.ly/35XjUEU. Sau direct prin opțiunea de membership disponibilă în YouTube: https://www.youtube.com/channel/UChDQ6nYN6XyRU-8IEgbym1g/join

  • Refugiu Mental cu Stefan F.M.

   Refugiu Mental cu Stefan F.M.

   Acum 6 Zile

   Este grotesc și jalnic faptul că un grup ca al vostru ar trebui să existe într-o țară presupusă civilizată. O țară în care infractorii se bucură de drepturi și oamenii buni au obligații. O țară în care legile sunt simple recomandări. O țară în care corupția a depășit nivelurile lumii a treia. O țară în care dușmanul poporului sunt propriile sale guverne. Un stat eșuat. Cu un popor care se condamnă să-și repete cele mai cumplite eșecuri. Pe scurt, vă mulțumim că ați făcut munca pe care ar trebui să o facă instituțiile noastre de guvernare și garantii legii și ordinii inexistente. Vă mulțumesc ! Nu pot participa cu bani dar mereu voi lăsa reclamele până la capăt aşa voi aporta şi eu grăuntele meu de nisip 🙋‍♂️👏👍

  • G22 GSH

   G22 GSH

   Acum 9 Zile

   @Gan Darius mulțumesc! Am mai căutat și am găsit. Deși aș vrea content cu ce s-a întâmplat și de ce nu au fost trași la răspundere. Mi se par oarecum părtinitoare, probabil e doar o părere. Dar după cum ai zis, tot un rahat sunt și unii și alții

  • Radu Giurgiu

   Radu Giurgiu

   Acum 12 Zile

   @G22 GSH Salut! O sa donam, dupa caz si posibilitati! Dar NU ne sustineti pe noi neaparat prin informare! Ci si pe voi si COPIIIII VOSTRI!!!!!! Natura este si a voastra! Eu particip de o viata pe gratis, la orce actiune si fapta pentru asta!

  • Radu Giurgiu

   Radu Giurgiu

   Acum 12 Zile

   Salut! O sa donam! Dar NU ne sustineti pe noi neaparat prin informare! Ci si pe voi si COPIIIII VOSTRI!!!!!! Natura este si a voastra! Eu particip de o viata pe gratis, la orce actiune si fapta pentru asta!

  • MLS TV

   MLS TV

   Acum 12 Zile

   asta inseamna sa fi ziarist nu ca, cei care ii vezi la antena 3 romania tv etc bv recorder donatiile sunt bine venite..................

 • gaby H

  gaby H

  Acum o Zi

  si care e solutia?

 • Ionut Leuca

  Ionut Leuca

  Acum o Zi

  Acesta este motivul pentru care Romania nu mai este casa mea , numai hoti . La fiecare alegeri parlamentare/prezidentiale trebuie sa votam raul cel mai mic pentru ca politicienii sunt aceesi numai ca schimba partidul . Felicitari Recorder pentru efortul depus .

 • Andrewwwiu

  Andrewwwiu

  Acum o Zi

  Degeaba tot arati intregii tari toate dovezile si argumentele de a inchide,scoate din functii si confisca averile unor medicori inculti si corupti. Suntem prea neevoluati,incapabili si incompetenti din cauza gunoaielor de institutii ale statului care nu sunt in stare si nu isi pot atinge scopul care le da sens sa activeze, se invart in jurul cozii pe banii nostri. De asta nu putem sa facem dreptate cu dovezile in mana nici cand e vorba de un nimeni ca oamenii din guvernele si partidele actuale,trecute si viitoare. R I P Romania!

 • placeholder.

  placeholder.

  Acum 2 Zile

  Sa ma ia asta cu "sincope" i-as vomita in traista aia pe care o numeste față. Pentru aia cu care fura el si anturaju' lui de draci impielitati (ortodocsi, desigur) n-am destul in mine.

 • Krane

  Krane

  Acum 2 Zile

  Va recomand un reportaj referitor la drama absolvenților care nu pot profesa din cauza lipsei de experientei, nu și a competentei.

 • Radu Daniel Iacob

  Radu Daniel Iacob

  Acum 2 Zile

  Ma sa-mi bag! Cum ala nu e PSD-ist? OMG eu credeam ca doar psd-istii sunt corupti.
  Apropo...Daca inregistrarile dintre secretarl si Neagu erau inregstrate de Neagu...Dintre ministruu si secretar cine le-a inregistrat? Nedea aii cumva pila la epoleti?:)

 • BarberRO

  BarberRO

  Acum 2 Zile

  Era sa pice jos “capu de porc “când și-a auzit vorbele 🙈🐖🐖🐽🐽🐽

 • Media Film

  Media Film

  Acum 2 Zile

  Ticăloșii scapă dacă își dau demisia. Normal, într-o țară normală, găștile acestea de mafioți formate prin instituțiile statului(vezi Administrația Națională Apele Române), trebuiesc desființate de către DNA. Motive sunt, doar că ”relațiile” politice nu dau voie procurorilor să facă această primenire. Ticăloșii își dau demisia, ori sunt numiți pe o funcție mai mică, dar bine plătită și își văd bine mersi de treabă. Multe ”animale politice” ne conduc din păcate.

 • Nick Under

  Nick Under

  Acum 3 Zile

  daca va pricepeti putin la polica voi de aici..si cautati pe net o sa vedeti ca romania e impartita in doua..pesede si penele..astia care au fost schimbati sunt in judetele unde pnl a castigat alegerile..unde a castigat pesedeul nu se atinge nimeni de ei! spor la treaba

 • Bogdan B

  Bogdan B

  Acum 3 Zile

  DNA-ul nu se autosesizeaza? alooooo

 • Tech Reviews

  Tech Reviews

  Acum 3 Zile

  Asta e crima organizata la nivel inalt, asta si Costel Alexe trebuiesc decapitati, pusi pe cruce in varful padurilor sa-i manance pasarile de vii

 • Paul Rau

  Paul Rau

  Acum 3 Zile

  Acuma ca inlatura scursurile care au vandut padurea, ne suparam ?

 • Vexx

  Vexx

  Acum 4 Zile

  Sper sa putrezească in puscarie alaturi de dragnea alexe ala

 • Spam Friendly

  Spam Friendly

  Acum 4 Zile

  Ii freaca linistea porcului spinos. La zid cu ei !!!

 • Emanoil Paulenco

  Emanoil Paulenco

  Acum 4 Zile

  Așa de prost e Puiu că nici nu reușește să citească.super băiatul.🤣🤣🤣

 • Flori Mihai

  Flori Mihai

  Acum 4 Zile

  Ok 👍 ce sa rezolvat cu acest ministro secretario de stat. Asta vrem sã ştim nu doar vorbe .cîtã neruşinare de a nega asta se întînplã în parlamentul româniei.toți cu funcții din guvern asta fac ptr acest ciolan se bat nu pentru a face ce trbuie sã facã ptr ce este pus în funcție ci ptr interesele personale. Vã mai mirați de unde au atîtea averi şi obrãsnicii în discuțiile în care sunt prinşi în neregulile fãcute de ce a ajuns țara în situația actualã. Nu vã mai mirați stimați romîni trebuie fãcut ceva sã fie traşi la rãspundere şi confiscate averile lucru pe care nu l fac acei pãrtaşi la hoțiile genocidul de dupã 90 .Nu se mai poate. Scoşi şi judecați toți în piața Universitãții şi aruncat cu materia fecale pe ei ptr cã asta sunt şi au fãcut ei ptr.poporul român neau crezut nişte rahați si în continuare asta ne cred. Pînã cînd cît mai puteți. Eu sunt bãtrînã şi nu mai sunt în țarã dar mã doare ce vãd cum ne tratado acei criminali iresponsabili şi incapabili care au condus şi conduc țara Româneascã.Trebuie sã lisã dea o lecție cel puțin tinerii care au mai rãmas sã facã ceva ..E dureros sã las țara asta care a fost cea mai frumoasã şi mai bogatã so ruineze acesți hoți de tot Mai este încã timp so salvãm. Dar asta trebuie sã fim uniți şi toți sã visãm la un vis comun pentru țarã nu fiecare ptr el .

 • Santi Fresnel

  Santi Fresnel

  Acum 4 Zile

  ce gunoaie, pana nu scapati de astia TOTI tot tzara de kkao va fi :) Demisia e nimic, trebuie facut exemplu din astia. Puscarie 20 de ani si confiscarea extinsa a averii.

 • Miha Miha

  Miha Miha

  Acum 4 Zile

  Cu aşa oameni la conducere îi prăpad cu țara noastră
  Am belit p...la şi am spart geamu.

 • ana maria

  ana maria

  Acum 5 Zile

  Ba baieti astia chiar nu se mai opresc atat de mare e palarul poporului incat l-asi transforma in puscarie pentru ei sa ramana istorie si ñanga unil mai mic cu 50 de oameni capabili :((((((((((((

 • Cseterki Emerik

  Cseterki Emerik

  Acum 5 Zile

  Claritate zero la scris

 • metallinkhead

  metallinkhead

  Acum 5 Zile

  Habar nu are a citi. Nu poate sa tina minte nici macar un discurs, citeste de pe pronter.

 • Adina Dobra

  Adina Dobra

  Acum 5 Zile

  Mă bucur mult că și-a dat demisia,dar nu-i destul.Doar nu a făcut demiterile de capul lui și el a avut ordin de mai sus.Asta e baiul,dar eu totuși Mo mică victorie!ce mi PNL ,ce mi PSD...vai și amar de noi.astia parca îs mai ciumați decât Dragnea și ai lui!până când, Doamne?

 • lucian siclovan

  lucian siclovan

  Acum 5 Zile

  Liberalii lui Johan prea cinstitul în acțiune!Mafioții sunt mici copii pe lângă ăștia!😂

 • just me

  just me

  Acum 5 Zile

  Iată cum inculții ajunși în funcții "dărâmă" ceea ce a mai rămas din România -- NOASTRĂ -- a tuturora! !!! Ei o împart și o fură intre ei !!!!

 • Cristian Stefan Borosteanu

  Cristian Stefan Borosteanu

  Acum 6 Zile

  Revoltător! Mafia politică distruge această țară. Regret nespus că i-am votat pe liberali.

 • Daniel Toma

  Daniel Toma

  Acum 6 Zile

  Gunoaie din PNL - Noul PSD. Nu mai votez cu asemenea caractere. Sper ca și voi sa faceți la fel.

 • tony borgia

  tony borgia

  Acum 7 Zile

  Alex Nedea: Buna ziua!
  Porcul politic: Miauu...

 • Ionut Ninu

  Ionut Ninu

  Acum 7 Zile

  @Recorder o sa donez in momentul in care vei face un reportaj cum ca au fost dati afara si au venit altii care merita postul!

 • Boschcutzucu

  Boschcutzucu

  Acum 7 Zile

  sau cand penibilul e la cote rosii si sefii sefiilor sunt corupti si penibili si incearca så se ascunda dar sunt ca un ulei amestecat cu otet

 • Play Vision

  Play Vision

  Acum 7 Zile

  ba cu ce tupeu minte asta in fata fara pic de remuscare,si mai fac pe-a credibilii,cine eu'?? nu stiu..

 • HelloTravel

  HelloTravel

  Acum 7 Zile

  trist..., dar adevarat!

 • Janos Egyed

  Janos Egyed

  Acum 7 Zile

  Toți miniștri propuși de v.orbanț sunt niște gunoaie.

 • Janos Egyed

  Janos Egyed

  Acum 7 Zile

  Tovarășul c.alexe face parte din fostul pcr.

 • alexandru alexandru

  alexandru alexandru

  Acum 7 Zile

  DNA/ul!!!!!

 • Kao Moldova

  Kao Moldova

  Acum 8 Zile

  o munca exceptional de bine facuta , aveti grija de voi baieti

 • Kao Moldova

  Kao Moldova

  Acum 8 Zile

  am ales o echipa de profesionisti in guvern pentru o Romanie normala ( Iohannis 2018 ) =)))))))))))))

 • Dimitrios Stephan

  Dimitrios Stephan

  Acum 9 Zile

  Doar în ROMÂNIA SE ÎNTÂMPLĂ ASA CEVA. E DE GROAZA!!! EU I AS PUNE PE SCAUNUL ELECTRIC FĂRĂ EZITARE. UNDE EȘTI TU ȚEPEȘ DOAMNE???

 • Mihai Andrei

  Mihai Andrei

  Acum 9 Zile

  PNL, PSD= USL....adica aceeasi mafie! Bravo Recorder

 • haloweenm loco

  haloweenm loco

  Acum 9 Zile

  PNL noul PSD ei lasa ca oameni lu Iohanis se ocupa de Romania ..... Diaspora a stat in ploaie sal voteze pe Iohanis iar acum guvernul lui face acelasi lucru ca si PSD -ul ....Dar ce mai conteaza atata timp cat PNL e sluga perfecta a UE si SUA ei se fac ca ploua iar PNL vinde tara strainilor .....

 • Doru Ciacîru

  Doru Ciacîru

  Acum 9 Zile

  Oameni ăstea trebuie dați afară....nu au ce caut la conducere !

  • Doru Ciacîru

   Doru Ciacîru

   Acum 9 Zile

   Numa ca la noi în România....guvernanți greu întra la pușcărie(au pile)

  • Doru Ciacîru

   Doru Ciacîru

   Acum 9 Zile

   Adevarat

  • Ciprian andrei

   Ciprian andrei

   Acum 9 Zile

   🤣🤣🤣 Dati afara? Asta e de puscarie... Dragnea pt treaba asta e la puscarie

 • Dumitru Sunica

  Dumitru Sunica

  Acum 9 Zile

  Ce zice DNA?

 • STEFAN ALEXANDRU

  STEFAN ALEXANDRU

  Acum 9 Zile

  La puscarie si confiscarea averilor! Toate bunurile.Dat afara in strada!

 • Andrei

  Andrei

  Acum 9 Zile

  Prea tare cum dupa ce I-au adus baietii de la recorder "minciunile astea" si-a dat repede demisia butoiu de cacat 😳

 • Chingo

  Chingo

  Acum 9 Zile

  Si stiti care e problema? Daca taiem capul sarpelui astuia super corupt, va creste alt cap corpului, mai corupt. Trebuie sa prindem coruptii si sa.i aruncam la ghena de gunoi ca in Ucraina

 • Traian Bogdan

  Traian Bogdan

  Acum 9 Zile

  Niste hoti cu drept in politica

 • Mu Chi

  Mu Chi

  Acum 10 Zile

  1:35 ochi de reptilian

 • Vasile Tomulesei

  Vasile Tomulesei

  Acum 10 Zile

  asa e in moldova :))fantastica conversatia de la final, asa e in moldova nesimtire chiar daca l prindeai cu gaina sac, tot reporterul era ala certat ca te iei de dansu care e boss iar tu esti sub el.punct banuiesc ca doar prin rusia mai e asa

 • Anonim

  Anonim

  Acum 10 Zile

  timp pierdut degeaba !!!

 • Juan Tomescu

  Juan Tomescu

  Acum 10 Zile

  Nu credeti ca sunt pasibili cu pedeapsa capitala?

 • Anonimౡ

  Anonimౡ

  Acum 10 Zile

  Felicitări va fac o donație chiar meritați

 • Radu Dumitru

  Radu Dumitru

  Acum 10 Zile

  limbaj de secretar de stat.. sunt satul de cate maimute au ajuns in functii publice si vorbesc cu alti oameni cum vorbeau la ei in cartier sau pe pasune, cand erau niste golanasi..
  Afara cu totii, Romania e o tara frumoasa europeana, si de la presedinte pana la cel mai mic functionar, toti ar trebui sa fie niste oameni cu moralitate si bun-simt, nu cu pile politice

 • C M

  C M

  Acum 10 Zile

  Yohannis pnl UDMR UDMR USR psd acte de teror si distrugere a statului Român

 • Dragos

  Dragos

  Acum 10 Zile

  Mafie.

 • Dan D

  Dan D

  Acum 10 Zile

  cred ca acum s-a prins lumea ca nu mai e vorba aici de ciuma rosie ,a aparut alta ,ciuma albastra ...apoi poate apare ciuma galbena si asa ...tot asa!
  e clar , din aceasta conjunctura , nu mai scapam ca tara... nici peste 30 de ani ...e mafia lor ,afacerile lor interne , decizii pe "linii politice" ,se schimba intrei ei o data la 4 ani , noi votatm toti ca prostii ,tot "ei" sunt la putere
  d-aia e tara asta inapoiata in multe privinte... noi ne dam democrati ,in U.E ,in NATO etc , cand colo aceleasi metehne ca si in Rusia lui Putin si noi ii aratam cu degetul ,cand colo suntem ca ei ...

 • EmilCF

  EmilCF

  Acum 10 Zile

  alt animal politic? :(

 • Gaby Gabor

  Gaby Gabor

  Acum 10 Zile

  Legati in puscarie pe viata la intuneric .politia, DNA ce cicat fac...de ce nu in aresteaza imediat ce asteapta organele de polizie miserabili coruptii si analfabeti

 • Mama Natura

  Mama Natura

  Acum 10 Zile

  mai votati nazistii PNL USR UDMR SI PSD ,TOTI SUNT ACELASI LUCRU..... NAZISTI merita locul 1 in trending distribuiti ......

 • lungu lucian

  lungu lucian

  Acum 10 Zile

  ”m-ai înțeles ce zic?”, eu am înțeles totul! Felicitări Recorder!”

 • Oliver Queen

  Oliver Queen

  Acum 10 Zile

  Bună treabă
  Reportaje de genul face și Project Veritas în America. Puteți sa va inspirați de la ei. Înregistrarea nu minte!

 • Gabriel Popescu

  Gabriel Popescu

  Acum 10 Zile

  Asa, si?

 • Toma Dumitru

  Toma Dumitru

  Acum 10 Zile

  Felicitari pentru reportaj, dar nimic inca despre cei de la Usr? In atatia ani? Oamenii ajung sa creada ca nu sunteti independenti si aveti anumite orientari politice de sustinere catre Usr ;)

 • oroian joseph

  oroian joseph

  Acum 11 Zile

  Ticalosii !!

 • Mihai Moneaga

  Mihai Moneaga

  Acum 11 Zile

  Pentru ăștia trebuie scoase în afara legii drepturile omului, că să fie judecați după merit.

  • Mu Chi

   Mu Chi

   Acum 10 Zile

   1:35 reptilian

 • Mihai Moneaga

  Mihai Moneaga

  Acum 11 Zile

  Ce petarde de oameni! Dragnea e erou pe lângă ei.

 • Enri Demi

  Enri Demi

  Acum 11 Zile

  🤦‍♂️ good job recorder. 👍

 • Paul Ungureanu

  Paul Ungureanu

  Acum 11 Zile

  Mare rușine pentru liberali!! Cum să faci așa ceva ?
  Și eu sunt liberal, nu de asta au votat oamenii PNL. vreau să vină DNA să-i bage la pușcărie pe nemernicii ăștia și tehnicienii respectivi repuși în funcție. Ce rușine ...

 • Nagy Rudi

  Nagy Rudi

  Acum 11 Zile

  Pe astia justitia il apara

 • Nagy Rudi

  Nagy Rudi

  Acum 11 Zile

  Pe alexe asta inchisoare pe viata ar trebui sa primeasca .

 • Maria Mihaela Iamandi

  Maria Mihaela Iamandi

  Acum 11 Zile

  "Recorder" ! (🤔, 🥺)
  De abia acum ați aflat ca așa se procedează in România?
  Numai cu "de-alde" directori sau alte cadre credeți ca se întâmplă asta ?
  E GE-NE-RA-LI-ZA-TĂ la toate nivelurile încă de pe când "FORTZA" era MARELE PSD , fost PDSR fost ...FSN !
  Dar cine să asculte și să vadă ?!
  Disponibilizări pentru ... "reducere de activitate" și imediat A DOUA ZI, pe exact aceleasi posturi intrau pilele si relațiile !?
  Caracatița corupției împânzise țara!
  Si abia acum trageți clopotele după 31-32 de ani ?! 🧐
  Japonia a ajuns din feudalism a treia putere economică mondială după 30 de ani după război și in România abia acum se "descoperă" nereguli ?! 😟
  Așa s-a procedat tot timpul dacă vreți să aflați !

 • Dan Laurentiu

  Dan Laurentiu

  Acum 11 Zile

  Pai voi n-ati inteles nici acuma ca Dracu si-a trimis oameni printre noi ca sa faca ravagii ? Despre ce vorbim ? Nu sunt posturi ? Hai sa le creem. Nu se poate ? Incercam. Nu stim cum sa rezolvam probleme ? invatam DAR NU DAM JOS OAMENI CA SA PUNEM SCURSURI SI MEMBRII DE PARTID decat doar daca sunt oameni de la Dracu. Altfel voi cum explicati ? Tara asta n-are bani ? Nu poate ? Televizoru va minte in fata in utlimu hal iar acest video dovedeste clar ca Diavolu e la guvernare indiferent de partid politic unde numirile se fac altfel dar nu dupa competenta !

 • valoJJ

  valoJJ

  Acum 11 Zile

  Din pacate inclusiv majoritatea din cei ce scriu aici se bucura ca a fost inalaturat mieluselul ala de pe post de lupul mare... V-au facut iar.... nu se schimba nimic... din contra a fost sacrificat mieluselul pentru ascunderea intregului mecanism... cum se repara ce a facut sinistrul asta de om? ce se intampla cu oamenii dati afara ilegal? cum continuam de aici?

 • C S

  C S

  Acum 11 Zile

  Niste hoti, javre ordinare au furat si fura, peste tot sant pusi oameni politici in functii, pentru a fura😡😠👊

 • Moraru Cosmin

  Moraru Cosmin

  Acum 11 Zile

  Materialul este pura nucleara!
  Da am si eu o intrebare mai de fraier - cum s-au reusit aceste inregistrari ?! cum exact s-a procedat ?

 • Valentin Fermus

  Valentin Fermus

  Acum 11 Zile

  Corupția ucide este cel mai rău virus 👍👍

 • Gherghina George

  Gherghina George

  Acum 11 Zile

  Ce nenorociti!

 • Sorin Bau Bielefeld Handwerker

  Sorin Bau Bielefeld Handwerker

  Acum 11 Zile

  Trași în teapa toți ce încalcă legea indiferent de partidul din care face parte, sau dați la lei sai mănânce de vii, Aceste lepre merita Sa ajungă sa ceara ajutor social, sa le confiște tot și lor și rudelor de gradul 1 absolut tooot

 • Mircea Bodea

  Mircea Bodea

  Acum 11 Zile

  Sunteti cei mai buni. Felicitari Alex prntru ceea ce faci. Te asteptam si pe la Comunele din Alba Iulia sa scuturi umpic Primarii ca unii au ajuns sa se creada Dumnezei

 • The Freedom channel

  The Freedom channel

  Acum 11 Zile

  Asa acuma vine haştag rezist si toti retardatii si idiotii si dna si diicot cu ei la brat asa-i , ca doar e ciuma PNL , USR sau acum nu conteaza dreptatea ? Acum nu se autosesizeaza nimeni ? Cica nu exista statul paralel :))).

 • Pandelache George

  Pandelache George

  Acum 11 Zile

  Legile-s pentru noi,oamenii de rand!

 • SON OF GOD EDY

  SON OF GOD EDY

  Acum 11 Zile

  Sa imi bag moartea a doua fix in lucifer amin

 • Vlad Defence

  Vlad Defence

  Acum 11 Zile

  Intre timp politia politica DNA doarme, ca daca nu e vreun PSDist sa il plimbe in catuse la TV nu merita sa se deranjeze. In plus l-ar mai supara si pe Ciolhanis 7 case (din care una trasa cu acte false ca interlopii).

 • Florian Clouserhman

  Florian Clouserhman

  Acum 11 Zile

  Mafia egal partid politic

 • Paul Nabosnyi

  Paul Nabosnyi

  Acum 11 Zile

  Cel mai trist e ca pana acum se stie ca Recorder lucreaza numai cu materiale inregistrate. Ce rol are sa zici ca nu tu esti cel care a zis bazaconiile alea? Pt. mine denota ca oamenii aia nu au frica si stiu ca orice ar zice, partidul o sa-i apere.

 • Mihai Vale

  Mihai Vale

  Acum 11 Zile

  Felicitari pentru investigatie si pentru video! O treaba foarte grea si foarte utila.
  O solutie ar fi sa ii "hartuim" si noi pe porcii astia care lucreaza la stat si distrug vietile altora: Cand ii vedem pe strada sa ii luam la intrebari, sa le atragem atentia ca nu fac bine, sa ne ridicam de la masa si sa plecam cand se aseaza ei, sa ii ignoram cand au nevoie de ajutor, etc.. trebuie ca societatea sa ii mustreze cumva pt ceea ce fac, iar societatea e compusa din apropiatii lui (colegi, prieteni, rude, familie). E nevoie de ceva mai multa implicare si atentie, dar si de tupeu (ce-o sa iti faca unchiu-tau (sau sora-ta etc) pt ca il injuri si ii spui ca nu face bine dupa ce l-ai auzit ca se lauda cu o porcarie?). Porcii astia au ajuns sa faca porcarii pentru ca noi restul am fost indiferenti iar cei afectati de ei au fost lasati singuri de noi sau nu au cerut ajutor (de multe ori terminati psihic, nu mai au puterea sa ceara).

 • relus

  relus

  Acum 11 Zile

  Respect Recorder și mai ales whistleblow-urilor!

 • Karl Os

  Karl Os

  Acum 11 Zile

  Cum s-au obținut convorbirile dintre gen gelu puiu și Ștefan neagu sau altii??Era ascultat?purta microfon Ștefan Neagu?

 • Valent Motors

  Valent Motors

  Acum 11 Zile

  Înregistrare asta nu poate ajunge la DNA?

 • Valent Motors

  Valent Motors

  Acum 11 Zile

  Cum sa iti mai vină sa stai in tara asta cu asemenea muisti in functii de conducere,cand va opriti bai căcaților ca nu va mai suportam... presedintele nostru are ochelari de sudor nu vede nu aude.Astept ziua cand Recorder o sa difuzeze un reportaj pozitiv ,dar nu cred ca o sa apara in urmatorii 10 ani...

 • teo teo

  teo teo

  Acum 11 Zile

  Mă întreb, când vom scăpa de acești indivizi!! Asta e ciuma galbenă!! PNL.. Oameni care au învățat din greu, sânt schimbați cu persoane care alimentează aparatele de cafea!!!
  PNL o altă mafie politică..

 • Daniel Marina

  Daniel Marina

  Acum 11 Zile

  ASTA ESTE GUVERNUL TAU DOMNULE PRESEDINTE ?

 • S Cristian

  S Cristian

  Acum 11 Zile

  cum citeste.. zici ca e fleica la protap.
  sunt milioane de tigani sunt cu multe clase peste el

 • Samuil Vancia

  Samuil Vancia

  Acum 11 Zile

  Conruptia e masiva . Pedepsele sunt foarte mici. Îi bagă pe o usa și îi scoate pe alta.După scurt timp. Cum vor sa facă cu Dragnea. Averile și bani le rămân și dupaia se întorc înapoi la ciolan.

 • bogdan dumitrescu

  bogdan dumitrescu

  Acum 11 Zile

  Desi cred ca recorder este sponsorizat de servicii care doresc debarcarea PNL sau de ONG externe (se stiu ele), tot e laudabila munca lor. Bravo.

 • Mad Mike

  Mad Mike

  Acum 12 Zile

  Și totuși se sesizează DNA sau alte organe competente la problemele astea? Faceți cate un follow-up la reportajele astea, va rog.

 • liviu funnytravel

  liviu funnytravel

  Acum 12 Zile

  Să înțeleg că Dragnea ia angajat prin concurs iar Iohannis îi schimbă politic?
  Dragnea este de vină! :)

 • 12 E

  12 E

  Acum 12 Zile

  Ne vom ocupa repede si de asta

 • Daniel Ciinaru

  Daniel Ciinaru

  Acum 12 Zile

  Domnule secretar de stat, te puneam la zid si un mare glont in cap!!!

 • Codruța Ștefan

  Codruța Ștefan

  Acum 12 Zile

  Sugestie de viitor reportaj : Drula si supusii lui , mare om ce stie doar sa manipuleze si sa taie in carne vie (vindem tot, daca se poate si oamenii ,ar fi minunat pt buzunarul lor )😒
  Felicitari pentru tot ce faceti , la mai mare ! ☺️

 • agradina

  agradina

  Acum 12 Zile

  Stat mafiot